Nieuws no image

Gepubliceerd op 24 juli 2002 | door Redactie

0

Elzinga BV haalt grote order binnen

Dat het Elzinga BV goed gaat is een ding wat zeker is. Één van de mensen die dat met eigen ogen heeft kunnen waarnemen is de Commissaris der Koningin Ed Nijpels. Hij bracht immers op vrijdag 14 juni jl. samen met de collegeleden een bezoek aan het bedrijf.

Hij zal ongetwijfeld – net als u in het voorgaande artikel – op de hoogte zijn gebracht over de aanpassingen t.b.v. de nieuwe ISO Kwaliteitsnorm, welke vóór einde december 2003 afgerond moet zijn. Elzinga BV denkt dat het met de aanwezigheid van deze kwaliteitsnorm meer overheidsprojecten kan binnenhalen. Men is blijkbaar duidelijk op koers, want onlangs wist het bedrijf wederom een opdracht van het Ministerie van Defensie binnen te halen. De waarde van de order liegt er niet om: € 180.000.

Daarnaast hebben ze diverse opdrachten gekregen voor het behandelen van casco’s van boten. Deze tak van sport is in de laatste jaren ook gegroeid en draagt mede bij dat Elzinga BV één van de toonaangevende bedrijven is in Jirnsum e.o. op het gebied van het behoud en zelfs uitbreiding van de werkgelegenheid.

Het bedrijf telt thans ca. 60 werknemers, waarvan een groot aantal al tientallen jaren in dienst zijn. En dus is het geen toevalstreffer dat er in dit jaar al een aantal jubilarissen te noteren vielen. Hieronder twee Jirnsumers. Wietse Stoker (plaatwerker) en Sint de Vries (schilder) vierden op resp. 13 juni en 16 juli jl. hun 25- en 40-jarig jubileum. Beide hebben een extra snipperdag en een feest in de bedrijfskantine aangeboden gekregen.

Meer info over Elzinga BV vindt u via de pagina van Elzinga op jirnsum.com.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen