Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 april 2006 | door Redactie

0

Elzinga, oude stijl en nieuwe stijl

Sinds 1 januari 2006 voert Elzinga BV een nieuwe huisstijl. Per 1 februari is ook de internetsite in de lucht. De internetsite (www.elzinga.nl) is op dit moment tweetalig: Nederlands en Duits. Later zal ook de Engelse taal vertegenwoordigd zijn.

Het afgelopen jaar is Elzinga, in samenwerking met Okkinga Communicatie, druk geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Dit heeft geresulteerd in een geheel nieuw uiterlijk. De gele kleur en de kleurenbalk zijn vervangen door de kleuren: rood, wit en zilvergrijs. Het logo is eveneens veranderd. ‘Elzinga’ is gelijk gebleven en hieraan zijn de woorden ‘kleuren’, ‘herstellen’, ‘beschermen’ toegevoegd. Deze drie woorden omvatten de werkzaamheden die bij Elzinga worden uitgevoerd.

Een professionele fotograaf heeft op verschillende locaties foto’s gemaakt van de werkzaamheden van Elzinga. De meeste foto’s zijn ‘eindproducten in gebruik’ en zijn in een ‘lifestyle-setting’ gefotografeerd. De foto’s worden o.a. getoond in de brochures en op de internetsite.

De gele Elzinga-bus is verdwenen en de bestelwagens rijden inmiddels met een rood dak en zilvergrijze met witte banen, waarop de teksten duidelijk leesbaar zijn. De oudere lezer herkent wellicht iets van de vroegere huisstijl op de schildersauto’s (lelijke eendjes), welke ook waren gespoten in de kleuren rood, wit en grijs.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen