Nieuws no image

Gepubliceerd op 25 januari 2004 | door Redactie

0

Enquête in de Stim Fan Jim

Een Internet-/ComputerCafé in Jirnsum: een ruimte in het dorpshuis waar voor en door Jirnsumers cursussen en thema-avonden worden georganiseerd. Het accent zal liggen op beginnende gebruikers. Maar ook voor gevorderde gebruikers zit er vast wel iets interessants tussen.

De doelstelling luidt als volgt: “Jirnsumers in een serieuze maar ontspannen sfeer vertrouwd maken met het gebruik van computers en internet”.

Om te kunnen beoordelen of hiervoor voldoende animo is in Jirnsum vragen wij u de enquete in de Stim alvast in te vullen. Deze zal vanaf 26 januari bij u aan de deur worden afgehaald. Als er op uw adres nóg iemand interesse heeft, vul dan onderin ook de naam van deze tweede persoon in. Zet in dit geval zelf nog even een vierkantje bij het door deze persoon gekozen antwoord.

(Misschien heeft u in de Jirnsumer media vernomen dat ook Tarek van plan is cursussen te organiseren. Na overleg met Tarek hebben we besloten dat Tarek dit onder de vlag van Jirnsum Online zal gaan doen, in het dorpshuis dus. Alleen voor hulp aan huis met allerhande computerproblemen kunt u direct contact zoeken met Tarek).

Alvast bedankt voor uw medewerking!
Commissie Jirnsum Online
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen