KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 18 mei 2003 | door Redactie

0

”Ereleden” jeugdledenpartij 16 mei 2003

….. houden we het droog? Op deze dag werd een ledenpartij voor de jeugd gehouden gesponsord door de Ereleden. De Ereleden van onze vereniging zijn Yge Damsma, Jan Meijer, Riemer Zijlstra en Jappie Hallema. De laatste drie genoemde mannen waren zelf bij de partij als toeschouwer aanwezig.

Het weer zit ons deze dag gelukkig niet tegen. Uit voorzorg wordt toch met eersten gelijk begonnen. Bij de ledenpartij krijgen de leden altijd de gelegenheid om drie partijen te spelen en bij elke partij krijgt men andere maten. Bij de pupillen werden een aantal spannende partijen gekaatst. Er zijn een paar meisjes in deze categorie die de bal goed kunnen plaatsen en de jongens hebben hier een hele kluif aan.
Bij de categorie schoolmeisjes/meisjes en schooljongens/jongens zijn er ook een aantal met sprongen vooruit gegaan. Een nieuwe want kan soms net dat beetje extra’s geven.

Om ongeveer 20.00 uur waren alle omlopen gekaatst en kon begonnen worden met de prijsuitreiking. De prijzen bestonden uit eretekens en een wisselbeker en een krans voor de eerste prijs winnaars.

Bij de Ereledenpartij kan de winnaar een wisselbeker mee naar huis krijgen. Deze is vorig jaar door de Ereleden beschikbaar gesteld voor deze partij. De prijswinnaars kunt u hieronder lezen en bij deze willen we de Ereleden bedanken voor hun aanwezigheid en de sponsoring.

De uitslag van de jeugd ledenpartij ‘Ereleden’:
Pupillen jongens/meisjes:
1. Focko Smits
2. Ingrid Schaap
3. Anna IJsselmuiden
4. Marijke Buursma
5. Joyce Stoker
6. Johannes Vis

Schooljongens/meisjes en jongens/meisjes:
1. Klaas de Jong (vorig jaar de wisselprijs ook gewonnen in de categorie pupillen)
2. Sander Karsten
3. Dina Ruiter
4. Judith Schaap
5. Tycho Reimers
6. Lucy IJsselmuiden
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen