Nieuws no image

Gepubliceerd op 22 maart 2002 | door Redactie

0

Evaluatie: Meer dan 11.000 pageviews!!

Als we de statistieken nader analyseren blijkt dat een aantal pieken op maandag wordt bereikt. Deze pieken zijn in onderstaande figuur groen omcirkeld. Het is niet verwonderlijk dit juist maandag veel bezoekers komen want iedereen wil toch de week rustig beginnen en eerst het laatste nieuws van het weekend even checken?. Ook uit de eerste resultaten van de huidige enquête blijkt dat “nieuws checken” een van de belangrijkste redenen is om onze website te bezoeken.


Pageviews per dag

De meest bezochte pagina’s bevinden zich met name onder de menu-opties Interactief en Nieuws. Dat de nieuwspagina veel bezocht wordt is overigens logisch: dit is onze startpagina. Maar ook de artikelen zelf worden veel gelezen. Met name de sensationele nieuwsartikelen, zoals de sprong van de zendmast, zijn in trek. Interactief trekt vooral de mensen die willen chatten, discussiëren of instant messages willen versturen.


Pageviews per uur (gesommeerd 1 t/m 21 maart)

Voor ons als commissie bieden deze statistieken bruikbare informatie. Van de pagina’s die niet of weinig worden bezocht moeten we ons afvragen wat er eventueel aan de pagina verbeterd kan worden. Ook kunnen we besluiten pagina’s van de site te halen. De pagina’s die veel bezocht worden zullen we zoveel mogelijk actueel houden en verder optimaliseren. Kortom, zolang jullie dagelijks de site bezoeken houden wij werk zat!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen