VV Irnsum

Gepubliceerd op 17 september 2005 | door Redactie

0

F2 verslaat Heerenveen

Vanaf de aftrap was het Irnsum wat de klok sloeg. Snelle combinaties vanaf het middenveld resulteerden meteen in kansen. Al in de vierde minuut was het raak. Joshua Terra scoorde de 0-1 na een mooie uitbraak via de rechterflank. De Heerenveense Goalie was kansloos op het harde schot in de verre hoek.
Heerenveen kwam er in deze eerste helft niet aan te pas en we wisten de voorsprong vrij simpel uit te breiden naar 0-5 door 2 doelpunten van Johannes Hoekstra en 2 van uitblinker Jasper Seinen. Dit was tevens de ruststand.

De volledige technische staf van de F2 selectie was vandaag present. Leiders Jacob Riemersma en Marcel Terra en trainer Rienk de Vries. Tijdens de limonadepauze wezen zij de spelers erop dat de punten nog niet binnen waren. Helaas pikten de spelers dit niet op en werd in hosanna stemming aan de tweede helft begonnen.

Helaas sloeg de hosanna stemming door. Zo probeerde Melvin Veenstra de show te stelen door op eigen helft de trucendoos open te trekken. Hakjes, overstappjes, alles wat op dit nivo mogelijk is passeerde de revue. Helaas waren de truucs weinig functioneel. Sterker nog, Heerenveen kreeg grip op de wedstrijd en de pompebleden kwamen zowaar op de helft van Irnsum, iets wat de eerste helft niet gelukt was.

Omdat Irnsum in deze fase vergat te verdedigen kon Heerenveen, met een vierjarig (!) supertalent in de gelederen, eenvoudig tot tweemaal toe scoren: 2-5. Het leek onze jongens wakker te schudden. In de rust gingen al geruchten dat bij een overwinning op een bezoek aan de McDonalds getrakteerd zou worden, en dat uitje mocht natuurlijk niet in gevaar komen. Als team werd de wedstrijd proffesioneel uitgespeeld. In de blessuretijd kreeg het Jirnsumer publiek toch nog waar voor haar geld. Een prachtige combinatie via links waarbij Brain Wobma, Joshua Terra en Jasper Seinen betrokken waren resulteerde in een hoekschop. Deze werd opgeëist door Jasper. Hij vond blindelings Melvin Veenstra die de bal in één keer met de rechter in de verre hoek schoof.

Einduitslag Heerenveen F11- Irnsum F2: 2-6. Drie mooie punten, maar aanstaande woensdag op de training voldoende stof om mee aan de slag te gaan!
Vandaag speelden mee: Johannes Hoekstra, Brian Wobma, Ronald de Vries, Melvin Veenstra, Joshua Terra, Jeen Brinksma, Robin Sinnema en Jasper Seinen.5 Jirnsumer spitsen maken het keeper Heerenveen lastigJoshua Terra neemt het op tegen 3 tegenstandersScrimmage onder de rook van Abe LenstraWelverdiende rustAllback junior neemt stiekum Yogi-drink tijdens wedstrijd

Discussie bij de aftrapScouting bus van FC Utrecht
(er is serieuze interesse voor twee spelers van ons team,
gelukkig heeft iedereen een langlopend contract!)Tegenstander wordt bedankt voor de sportieve wedstrijdSnoeiharde penalty van uitblinker Jasper Seinen

Programma:
Woensdag 21 september 17:30 uur: training
Zaterdag 24 september 09:00 uur: Irnsum F2 – Cambuur Leeuwarden F4 (komt allen!!!)

Rienk de Vries.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen