VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 6 januari 2003 | door Redactie

0

Fancy Fair wederom succesvol

Er werd door de jeugd volop meegedaan aan de spelletjes. Onder de voetballers was vooral het bordschieten populair. Iedere voetballer wou deze middag zichzelf graag de beste scorende voetballer van Irnsum noemen. Ook bij spel 21 en bij het draaiend rad waren de lootjes zo uitverkocht. Nadat om ca. 17.30 de uitslagen van alle spelletjes bekend waren, gingen de meeste mensen huiswaarts.

Om ca. 20.00 begon voor de vooral wat oudere jeugd/leden/gasten de fancy-fair. Ook ’s avonds was het gezelleg druk in de kantine. Het vleesraden (het gewicht raden van een droge worst van ca. 5, 5 meter), het draaiend rad, spel 21, sjoelen en darten waren allemaal erg in trek. Vooral bij het sjoelen en darten was er een hevige competitie. Om ca 23.00 werd er begonnen met het trekken van de loten. Dit gebeurde door de Fam. Halbersma van de plaatselijke Troefmarkt. Zij hadden dit jaar werderom de loten gesponserd. Hiervoor nogmaals onze dank.

De opbrengst van de fancy-fair, die geheel ten goede komt aan het jeugdvoetbal van de voetbalclub, was dit jaar ca. 3700 euro. Een geweldig resultaat dat zonder alle bedrijven in en buiten Irnsum, die prijzen beschikbaar hebben gesteld, niet mogelijk was geweest. Ook de inzet van vrijwilligers en leden die loten hebben verkocht hebben een steentje bij gedragen aan dit resultaat. Nogmaals allemaal hartelijk dank.

Hieronder een aantal foto’s die ’s middags zijn genomen door de ieder bekende Pier v/d Heide.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen