KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 juni 2010 | door Redactie

0

Federatie Afdelingscompetitie Grou

Met 34 partuur!! op de lijst en een heerlijke temperatuur werd het voor onze Kaatsvereniging een meer dan geslaagde avond.

Maar liefst 4 van de 6 partuur gingen met een prijs “over het spoor” terug naar Jirnsum!! Bij de welpenmeisjes (Ylse, Dian en Djura) wonnen onze dames alle partijen en zij gingen met de krans naar huis.

De welpenjongens (Jarno, Marc en Martin) wonnen in de poule heel knap alle drie de  partijen waaronder tegen de winnaar van de vorige keer; Grou. Na de poule moesten ze tegen de andere poule winnaar Wergea, deze partij werd helaas verloren met 5-3 (6-2). Ze wonnen dus een meer dan verdiende 2de prijs.

Ook de pupillenmeisjes kaatsten in twee poule’s. Jirnsum 1 (Wybrig, Yvon en Anouk) en 2 (Jildou, José en Elisa) moesten direct tegen elkaar en dit won Jirnsum1 met 5-2 (6-4). De andere partij tegen Raerd werd ook vrij gemakkelijk gewonnen en de finale was een feit. In deze finale moest gekaatst worden tegen het sterke Grou (Aluca en Ymkje) en na een prachtige strijd met bijna alle eersten op 6-6 werd er nipt verloren op 5-5 en (6-2).

Onze pupillenjongens (Joshua en Jurjen) wonnen en verloren een partij en moesten met Wergea1 strijden om het brons. Dit werd een gemakkelijke 5-2 (6-4) overwinning voor “onze” jongens.

 

Bij de Schooljongens (Milan en Stefan) waren er 5 partuur en moest 4 keer gekaatst worden. De onderlinge verschillen waren zeer klein en pas in de laatste ronde moest de beslissing komen. De jongens kwamen net een paar eersten tekort voor een prijs, ondanks een paar ferme bovenslagen met stuit van Milan.

De laatste slag viel om 21.20 uur!! Al met al een zeer geslaagde afdelingsavond!!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen