KV Irnsum Lammert-Vos

Gepubliceerd op 9 mei 2010 | door Redactie

0

Federatie partij Reduzum (8 mei 2010)

Vorige week in Wijtgaard werden we verrast door een stortbui hagelstenen. Vandaag was het iets beter. De hele middag viel er een beetje motregen maar dat mocht de pret niet drukken, Reduzum had de zaakjes prima voor elkaar.

Met 16 Jirnsummers op de lijst waren we weer meer dan goed vertegenwoordigd!!

Bij de welpenjongens deden Martin Rotteveel en Lammert de Vos voor het eerst mee en niet zonder succes, ze kwamen elkaar tegen in de finale van de verliezersronde waarin Martin aan het langste eind trok.

Lammert-Vos
Lammert de Vos

Martin-Rotteveel
Martin Rotteveel

4 parturen waren er bij de Welpenmeisjes en in elk partuur zat een Jirnsummer dus altijd prijs. De winst ging overduidelijk naar het partuur van Ylse Keulen en Dian Dijkstra en een mooie 2de prijs was er voor Djura Odinga.

Ylse-Keulen-en-Dian-Dijkstr
Dian Dijkstra en Ylse Keulen

Djura-Odinga
Djura Odinga

Bij de Pupillenmeisjes ging het in de verliezersronde tussen Yvon Douma en Anke Damsma, hier trok Anke met haar maat na een spannende partij 5-4 (6-4) aan het langste eind. In de winnaarsronde stonden Anouk Dijkstra en José Meintema zo maar 3-0 achter maar kwamen sterk terug tot 3-3 maar toen was “de leg” eruit. Ze verloren uiteindelijk met 5-3 (6-4). Dus gingen ze naar huis met toch nog een mooie 2de prijs.
Yvon-Douma
Yvon Douma

Jose-Meintema-en-Anouk-Dijk
José Meintema en Anouk Dijkstra

Al met al weer een zeer geslaagde federatiepartij voor KV Irnsum.

Volgende week (14 mei) is de federatiepartij in Raerd. Let op: deze partij wordt op vrijdag georganiseerd aanvang 12.00 uur!!!!!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑