KV Irnsum Djura-Odinga-en-Ylse-Keulen

Gepubliceerd op 15 mei 2010 | door Redactie

0

Federatiepartij Raerd (14 mei 2010)


Met een lekker zonnetje boven “ ’t Bosk” werden de eerste ballen om 12.00 uur opgeslagen. Er stonden maar liefst 82 kaats(t)ers op de lijst. Met 18 kaat(s)ters uit Jirnsum gingen er dan ook weer verschillende prijzen mee naar huis.

Bij de welpenmeisjes waren 5 partuur en kaatste iedereen een keer tegen elkaar. Hier kwam het partuur van Djura Odinga als winnaar uit de bus met Ylse Keulen als goede 2de

Djura-Odinga-en-Ylse-Keulen

9 partuur waren er bij de welpenjongens waar Jarno Wijtsma in de finale stond van de verliezers ronde. Na een mooie spannende partij werd nipt met 5-5 (6-4) verloren. Toch nog een mooie 2de prijs voor Jarno.

Jarno-Wijtsma

Net als bij de welpenmeisjes kaatsten de pupillenmeisjes ook 4 keer (5 partuur). Hier ging Pytrix de Jong met de 2de prijs naar huis.

Pytrix-de-Jong

Joshua Terra stond bij de pupillenjongens in de finale van de verliezers ronde en won deze partij met 5-3 (6-6).

Joshua-Terra

De schooljongens moesten in een poule van 4 uitmaken wie er met  de krans naar huis ging. Milan Keulen en Wilco v/d Veen hadden de eerste 2 partijen gewonnen. In de laatste partij ging het om zilver of goud. Helaas werd deze partij kansloos verloren met 5-0 (6-2). Milan en Wilco gingen derhalve toch met een mooie 2de prijs naar huis!

Wilco-van-der-Veen-en-Milan

Volgende week zaterdag is er geen Jeugd Federatiepartij i.v.m. Pinksteren.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑