Kattekuorke

Gepubliceerd op 17 juli 2016 | door Redactie

0

Feest bij “It Kattekuorke”

Peuterreisje!

De peuters van speelleergroep “it Kattekuorke” hebben het schooljaar goed afgesloten. Donderdag 9 juli stond het peuterreisje op het programma!

Voor het eerst sinds jaren moest op de avond voor het peuterreisje besloten worden dat het verstandiger was om naar Ballorig te gaan. De laatste dagen was er erg veel regen gevallen de kinderboerderij zou veel te nat zijn en ook de weersvoorspellingen voor donderdagochtend waren niet gunstig.

De peuters hadden van 09.00 uur tot 10.00 uur Ballorig helemaal voor zich alleen en hebben een fantastische ochtend gehad op de klimtoestellen, glijbanen, vliegtuigjes en trampolines. Voor de begeleidende ouders was er koffie met wat lekkers en voor de kinderen limonade, chips en als afsluiting een ijsje. De peuters hebben een fantastische ochtend gehad!

image-2016-07-17

Meer foto’s van het peuterreisje kunt u bekijken d.m.v. de onderstaande link:

picasaweb

Patatfeest!

De laatste schooldag werd afgesloten met een patatfeest! Alle peuters mochten verkleed komen. Er waren veel prinsessen en twee indianen. En zelfs een ridder, ninja turtle, batman en een cowboy aanwezig.

Het was een gezellige ochtend. De kinderen werden geschminkt en er werd binnen en buiten gespeeld. Samen zingen, muziek maken en natuurlijk patat eten! De ochtend werd afgesloten met een ijsco. Met eigen gemaakte muziekinstrumenten werd er nog één keer gezongen:

“Tam tam, tam tam, daar komen muzikanten aan. Ze lopen keurig in de maat, bij ons door de straat.”

Wat een feestelijke afsluiting van het schooljaar!

image-2016-07-17 (1)

image-2016-07-17 (2)

Meer foto’s van het patatfeest:

picasaweb

Vooruitblik

We hebben nu eerst zomervakantie van 18 juli t/m 28 augustus. Na de zomervakantie hopen we veel nieuwe peuters te verwelkomen, vooral de maandaggroep wordt klein. Om als groep te kunnen blijven draaien hebben we versterking nodig. 1, 2 of 3 dagdelen per week is mogelijk. Voor peuters is het raadzaam om minimaal 2 keer per week te komen. Voor de goede binding met de leidsters en de groep en het past beter in het Uk en Puk programma.

Aanmelden kan bij Kids First Groep.

Tel: 088-0350400

Email: info@kidsfirst.nl

Of kom gerust langs bij “It Kattekuorke”

Speelleergroep “It Kattekuorke” wenst iedereen een fijne en feestelijke zomervakantie toe!
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen