Nieuws

Gepubliceerd op 27 augustus 2015 | door Redactie

0

Feestelijke opening schooljaar

De Sint Radboud school  te Jirnsum is het het schooljaar 2015- 2016 feestelijk gestart. Met een nieuw onderwijsprofiel en een nieuw logo slaan we een moderne onderwijsrichting in.  Onderwijs van Nu! dat past bij de ontwikkelingen in de 21ste eeuw.  Gericht op de ontwikkeling van de talenten van ieder kind en waar ieder kind mag zijn wie hij of zij is!

 

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt door de kinderen, leerkrachten, directeur en ouders. Dat heeft geresulteerd in het werken met een eigentijdse onderwijsmethode: het BAS+ onderwijsprofiel.  Dat richt zich op adaptief onderwijs,  er wordt gekeken naar wie de leerling is en op welke manier het kind het beste leert en zich ontwikkelt.  Speerpunten van het Bas+ profiel zijn de meerjarenklassen, zelfstandig werken, projectmatig werken waarbij  jong en oud samen leren, digitalisering en ICT,  nieuwe eigentijdse leermethoden, vieringen en talentontwikkeling.

 

Alle reden om het nieuwe schooljaar feestelijk te beginnen. En van feest vieren houden ze op de St Radboud school! De ochtend begon met een officiële opening en de onthulling van het nieuwe school logo door de directeur Clemens van der Zwet en de oud directeur Matthias Schuurs.  Er werden ballonnen opgelaten en de kinderen hebben onder leiding van 3 enthousiaste muzikanten een muziekstuk  ingestudeerd, dat aan het eind van de dag aan de ouders werd gepresenteerd. Wat een Feest! om weer naar school te gaan…. een goed begin van een mooi schooljaar.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen