Nieuws no image

Gepubliceerd op 19 januari 2015 | door Redactie

0

FK blikt terug op 2014

In april de eerste ‘echte’ Koningsdag. Dit jaar iets anders dan voorheen, maar wat ons betreft zeer geslaagd met dank aan het mooie en zonnige weer! We hebben dit jaar ook de boottocht georganiseerd voor alle 50 plusser van Jirnsum en ‘oud’ Jirnsumers. Eind mei was de jaarlijkse ‘Avondwandeldriedaagse’ met op de laatste avond een speciale tocht voor de kinderen. En in augustus natuurlijk de MERKE. Dit jaar met het thema Woodstock, Hippies, Flower Power. Iedereen kwam mooi verkleed tijdens het Matinee wat geweldige foto’s heeft opgeleverd. Dit jaar was er ook een schuimkanon in de tent. Wat voor de kinderen een groot succes was! Wij willen iedereen bedanken voor het deelnemen bij de activiteiten en graag zien we jullie bij de activiteiten van dit jaar terug. Foto’s kunnen worden terugvonden via onze Facebook of via jirnsum.com

Activiteiten in 2015
In 2015 zullen er weer een aantal activiteiten worden georganiseerd. Houdt hiervoor onze Facebook in de gaten of kijk op jirnsum.com of in de Stim.

De Merke van 2015 zal zijn op 13, 14, 15 & 16 augustus. Het thema van dit jaar is Beestenboel Wij hopen natuurlijk weer op geweldige outfits tijdens het matinee.

Wij kunnen alle activiteiten niet organiseren zonder jullie bijdrage. In de maanden juni en juli komen we bij jullie langs voor een bijdrage. Deze bijdrage gebruiken wij voor het organiseren van alle activiteiten (Koningsdag, Sinterklaas, Avondwandeltocht, Boottocht 50+, Merke), dus niet alleen voor de Merke!

Tips, suggesties, enzovoort over onze activiteiten zijn zeer welkom. Dit kunt u doen via onze Facebook of via de FK leden.

Nieuw leden gezocht

Voor dit jaar zijn wij op zoek naar nieuwe FK leden. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te denken en mee te doen bij de activiteiten die wij organiseren. We komen maandelijks bijeen om te vergaderen over de komende activiteit en natuurlijk alvast na te denken over de komende Merke.

Ben je benieuwd of dit ook iets voor je is? Dan nodigen we graag vrijblijvend uit tijdens een vergadering. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via een van de FK leden, via onze Facebook, via jirnsumerkat@live.nl of neem contact op met onze voorzitter, Ernst van der Lei (06-30339495).

Groeten,

De Festiveiten Kommisje ‘De Jirnsumer Kat’

Aaltje, Anita, Ernst, Evert, Harm, Jan, Theo, Tjalling en Marie
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen