Festiviteiten Kommisje no image

Gepubliceerd op 29 januari 2013 | door Redactie

0

FK Festiviteiten in 2013

Tijdens de jaarlijkse inspraakavond op 27 oktober jl. zijn er verschillende onderwerpen ter sprake geweest. Eén van de meest spraakmakende agendapunten is meestal de themaverkiezing van de komende merke. Dit jaar ging de strijd tussen; Hollywood, Rock ’n Roll, Disney, Carnaval de Brasil en Beestenboel. Het thema van merke 2013 is geworden:  Carnaval de Brasil! Een thema waar veel Jirnsumers enthousiast op hebben gereageerd en de FK hoopt dan ook dat iedereen weer volop mee gaat doen, bijvoorbeeld aan de volkspelen, karren versieren voor de merkeparade, verkleed met matinee, etc..

Voordat het (15 t/m 18) augustus is hoopt de FK jullie te zien tijdens Koninginnedag, 30 april. Op dit moment wordt een leuk ochtendprogramma bedacht voor de basisschoolkinderen. ’s Middags is er een bijzondere fietstocht voor jong en oud. De wandeldriedaagse staat gepland op 5-6-7 juni, dus noteer deze ook vast in de agenda!

Mochten er ideeën, opmerkingen of vragen zijn rondom een van de festiviteiten van de FK. Mail dan gerust naar jirnsumerkat@live.nl . Zij staan open voor opmerkingen of ideeën en beantwoorden graag vragen die er zijn.

 

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen