Nieuws no image

Gepubliceerd op 2 maart 2010 | door Redactie

0

Gemeenteraad vergadert over Jirnsumer kwesties

De beide basisscholen hebben een poos geleden een voorbereidingskrediet aangevraagd voor een gezamenlijke nieuwbouw op de locatie van Dekemahiem. Omdat uit een eerste onderzoek blijkt dat obs It Tredde Sté in principe nog niet aan nieuwbouw toe is, zal de gemeenteraad bespreken of er nog een onderzoek uitgevoerd moet worden naar deze gezamenlijke nieuwbouw. Rkbs Sint Radboud zou wel aan nieuwbouw toe zijn maar hoe de plannen zich ontwikkelen is nog onbekend.

De Sylsbrêge is onderdeel van de zogenaamde “2e herijking Friese Meren H+”. De schets die in de laatste gemeenteraadsbijeenkomst werd voorgelegd, stuitte op veel bezwaren.

Wie meer wil weten over de besluitvorming in de raad kan uiteraard naar het gemeentehuis gaan om aanwezig te zijn. Aanvang 20.00 uur. Insprekers kunnen zich melden tot uiterlijk 12.00 uur op 9 maart, tel. (0566) 629383/207. De uitzending wordt uitgezonden door de Boarnsterstim, Ether 105.6 Mhz.FM, kabel 96.1 Mhz-FM. Via www.boarnsterstim.nl is de uitzending ook rechtstreeks te volgen. 
De vergaderstukken zijn in te zien door op deze link te klikken
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑