Festiviteiten Kommisje no image

Gepubliceerd op 23 februari 2003 | door Redactie

0

Gezelligheid troef op video-/inspraakavond

Nadat voorzitter Bauke de Haan alle aanwezigen welkom had geheten, kondigde hij aan dat met een oude traditie zal worden gebroken. De oplettende aanwezigen hadden het op dat moment waarschijnlijk al opgemerkt: bij de leden van de Festiviteiten Kommisje (F.K.) waren Anneke Hylkema en Hinke van der Leij aangeschoven. De Haan deelde mee dat zij per heden zijn toegetreden tot het bestuur van de F.K.
Dit betekent dat voor het eerst in de geschiedenis het bestuur niet alleen maar uit heren bestaat!.
Ronald Rotteveel stapte uit het bestuur. Vijf jaar lang heeft hij een prima bijdrage geleverd aan het succes van de F.K.

Voorst werden er videobeelden getoond van de aktiviteiten die op Koninginnedag, midzomeravond en tijdens het merkeweekend van het jaar 2002 zijn georganiseerd. Met name de beelden van de spelen na het matinee zorgden voor de nodige lachsalvo’s. Probeer met drank op en na het draaien van een aantal rondjes om een paal maar eens op het rechte pad te blijven!

Hierna was het tijd voor het inspraak gedeelte van de avond. Niemand had iets aan of op te merken over de verrichtingen van de Kommisje. En terecht, want ook het afgelopen jaar hebben zij weer uitstekend werk verzet. Wel benadrukte de Haan dat wanneer men suggesties heeft voor de aktiviteiten van het komend jaar, dit te melden bij een van de bestuursleden. Want ook zij realiseren zich dat het steeds moeilijker wordt om origineel uit de hoek te komen.

Vervolgens werd er een kwis gehouden. Jappie Sikkema had 29 fragmenten van reclamespots achter elkaar gemonteerd. Het was aan de deelnemers om te raden om welke reclame het ging. Erg leuk gemaakt en het viel bij de aanwezigen goed in de smaak. Ook werd er natuurlijk weer Bingo gespeeld. Verbazingwekkend hoe een dergelijk eenvoudig spel door iedereen serieus wordt meegespeeld en toch nog een aantal foute Bingo’s oplevert.

De avond werd opgeluisterd met optredens van het Seniorenorkest met de Jirnsumers Mien de Jong en Marten Dijkstra in de gelederen. Met accordeon en drum wisten zij de sfeer er goed in te brengen. Kortom een zeer geslaagde avond!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen