Nieuws no image

Gepubliceerd op 15 november 2010 | door Redactie

0

Greidhoeke Kuiertocht bij nacht

Het jaarlijkse wandelevenement dat traditiegetrouw op Moederdag wordt gehouden, wordt dit jaar voor het eerst bij nacht gehouden. Deze 15 kilometer lange tocht is geschikt voor jong en oud en zal een unieke belevenis worden door onder andere intieme muziek, laaiend vuur en schitterende visuele verassingen langs de route.
Na de start in Wommels wandelen de deelnemers door Natuurgebied Skrok via Easterein en Kûbaard richting de Slachtedyk alvorens zij via de Nije Kromme zullen finishen in It Dielshûs te Wommels. De Greidhoeke Kuiertocht wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow en muziek van top-100 band ‘Why Not!?’

Meedoen?
Inschrijven voor deze unieke tocht kan door  € 12.50 p.p. over te maken op bankrekeningnummer 3087.57.351 t.n.v. V.V.V Terpelân, met vermelding van naam, adres, postcode en plaats. De deelnemers krijgen dan 14 dagen voor het evenement de kaarten toegestuurd naar het opgegeven adres waarbij ook de starttijd (vanaf ongeveer 18.30) en overige praktische informatie wordt gegeven.
Meer informatie op: www.greidhoekekuiertocht.nl
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen