VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 9 augustus 2004 | door Redactie

0

Harkemase Boys eenvoudig langs Irnsum

Met aan het roer de nieuwe trainer Lutzen Nijboer (ex-MSC) en zijn assistent Jelte Postma (ex-Tijnje) hadden de Boys er zeven trainingen opzitten. Irnsum had slechts vier trainingen en een oefenduel tegen het tweede elftal in de benen. En dus was er vooraf niet alleen verschil in klasse, maar ook in trainingsintensiviteit.

De door de jubileumcommissie georganiseerde wedstrijd trok tussen de 200 en 250 (voornamelijk Harkemase) toeschouwers. Deze zagen een gretig startend Harkemase Boys. Binnen een mum van tijd was het 0-4. Vlak voor de eerste drinkpauze kon de Jirnsumer aanhang juichen. Dit doelpunt kwam echter wel van de voet van een speler van de tegenstander.

De drinkpauze deed Irnsum evenwel goed. Tot de pauze verstevigde men de afweer en de schade bleef in de eerste helft dan ook beperkt tot 1-6. In het tweede bedrijf was ook de spirit bij Harkemase Boys er wat uit. Hoewel er af en toe nog aardig gecombineerd werd, kon men het overwicht niet uitdrukken in veel doelpunten. Dat de score beperkt bleef tot 1-9 deed Irnsum goed, immers onderuit gaan met dubbele cijfers blijft langer ‘nawerken’.

Irnsum krijgt a.s. dinsdag in Zeerobben een wat gelijkwaardiger tegenstander. Dat geldt zeker niet voor Harkemase Boys. Zij reizen diezelfde af naar Doetinchem voor de eerste ronde van de Amstelcup. Tegenstander is eerste divisionist De Graafschap.
Trainer Johnny Nota: “Niet al weer één hè?”


Michel Schippers: zeer geconcentreert.Even bijtanken tijdens de drinkpauze


Ook bij Irnsum is men blij met een extra rustperiode


Trainer Lutzen Nijboer denkt en denkt …


“Alstublieft, mag dit de laatste zijn?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen