Nieuws DSC 0593 - klein

Gepubliceerd op 26 februari 2014 | door Redactie

0

Het is weer voorbij

Koning winter laat helaas heel lang op zich wachten. Zelfs zó lang dat het ijsclubbestuur de hoop heeft opgegeven en het water op de ijsbaan weg heeft laten lopen.
Hoewel de hoop destijds in november gevestigd was op Duitse meteorologen, en de winter zelfs zijn intrede leek te doen, was het slechts een spelden prik. De ‘horrorwinter’, zoals die werd genoemd, ging niet door. De ijsbaan is deze winter niet eens dicht geweest.. Met een gemiddelde dagtemperatuur van boven de 5 graden Celsius, was het zelfs één van de ‘warmste’ winters ooit.

Momenteel is het 10 graden buiten en achter het raam krijgt men zelfs de indruk dat het voorjaar op de achterdeur klopt.. De sneeuwklokjes vinden het zelfs niet koud genoeg en de krokussen schieten de grond uit. Nog een paar weken en dat kan er weer gras worden gemaaid en voor we het weten lopen de lammetjes weer in de wei. En het is nog maar februari!
Dezelfde Duitsers voorspellen zelfs een horrorzomer!! We zullen het zien. Eerst maart en april nog, dan is die ‘r’ tenminste uit de maand…

DSC 0593 - klein
DSC 0598 - klein
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen