Jirn-summertime

Gepubliceerd op 25 mei 2018 | door Redactie

0

Hoe krijg ik kaarten voor Brûzje oan ‘e Boarn?

Er is veel belangstelling voor het eerste iepenloftspul in de historie van Jirnsum. Van de drie voorstellingen van ‘Brûzje oan `e Boarn’ zijn de vrijdag- en de zaterdagavond al uitverkocht. Voor de zaterdagmiddagvoorstelling (aanvang 14.30 uur) zijn er nog wel voldoende kaarten beschikbaar.

Hoe bestel ik kaarten?

Stuur een mail met uw keuze (F voor zaterdagmiddag) naar  reunie100pb@jirnsum.com en geef naam, adres, postcode en woonplaats door. Vervolgens maakt u het bedrag (5 euro per kaart) over naar
rek.nr. NL70 RABO 0317 9369 56 t.n.v. Stichting Keunst & Kultuer Jirn-summertime, o.v.v. naam, postcode en huisnummer en keuzepakket. De kaarten liggen vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling klaar op naam, bij de ingang van de tribune.

Ik heb al kaarten besteld, maar nog niks ontvangen…

Iedereen die kaarten heeft besteld in combinatie met opgave voor de reünie, krijgt de kaarten overhandigd bij de opening van de reünie. Iedereen die alleen kaarten voor de revue heeft besteld, kan de kaarten vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling, ophalen bij de ingang van de tribune. Ze liggen dan klaar op naam.

revue
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen