Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 14 november 2003 | door Redactie

0

Infoavond sluit realisatie dorpsvisie af

Want de inhoud van de dorpsvisie moet immers gerelateerd zijn aan de vracht aan informatie die er in het voorjaar vrijgekomen is. Al die informatie is door de werkgroepleden geanalyseerd, vervolgens door een trechter gehaald en tot slot omgezet in een stuk visie.

Ondanks de geringe opkomst bleek de avond wel nuttig. Hier en daar waren nog wat op- en/of aanmerkingen op de inhoud. Er zijn hierdoor zowel kleine aanpassingen op de inhoud gedaan als ook tekstuele wijzigingen.

De inhoud is nu definitief. Hier zal niet meer aan gesleuteld worden. Het woord is op 26 februari a.s. aan de leden. Gaan ze akkoord met de inhoud van de visie of niet. Gezien de reacties dit jaar ziet het er naar uit dat Plaatselijk Belang zich geen enkele zorg behoeft te maken. De visie lijkt een breed draagvlak te hebben.

Er is echter één probleem. Zoals de zaken er nu voorstaan bestaat het bestuur van Plaatselijk Belang na de jaarvergadering uit slechts drie personen. Een grote wervingsactie – er zijn al tussen de 15 en 20 inwoners benaderd – heeft tot dusver niets opgeleverd. Het bestuur deed dan ook een dringend beroep aan de aanwezigen om mee te denken in dit verhaal.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen