Nieuws

Gepubliceerd op 16 februari 2017 | door Redactie

0

Ingezonden: ‘Hondenpoep niet op de stoep’

Graag wil ik de inwoners van Jirnsum (die een hond hebben) vragen, of het ook mogelijk is om het wat nauwer te nemen met de ongeschreven regels omtrent hondenpoep. Ik ben iemand die heel veel loopt en om eerlijk te zijn, het is ronduit verschrikkelijk! Ik ben ervan op de hoogte dat er sinds enige tijd drie hondenpoep bakken in Jirnsum geplaatst zijn. Het lijkt er echter op, dat het alleen maar erger is geworden met de hondenpoep. Dan heb ik het in dit stukje alleen nog maar over de hondenpoep die op de stoep ligt. Ik heb van horen zeggen dat de rest net zo erg is, maar dat terzijde. Ik wil ook niemand persoonlijk aanvallen, maar doe dit puur in de hoop wat meer begrip en aandacht voor dit probleem te krijgen. Probeer zelf maar eens een rondje Jirnsum te maken, zonder ergens op de stoep poep tegen te komen. Vergeet vooral ook niet de mensen die met een kinderwagen of rollator lopen. En over kinderen weet u het waarschijnlijk zelf wel. Die kijken soms helemaal niet op of om. Dus inwoners van Jirnsum (met een hond), zou het mogelijk zijn hier wat meer rekening mee te houden? Ik zeg hondenpoep, a.u.b. niet op de stoep!

Naam en adres bij de redactie bekend
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen