OBS it Tredde Stee

Gepubliceerd op 15 mei 2016 | door Redactie

0

Inloopochtend en informatieavond It Tredde Sté

Komende dinsdag, 17 mei, is er voor nieuwe ouders de gelegenheid om informatie te krijgen over openbare basisschool It Tredde Sté. Hieronder volgt de uitnodiging.

Uitnodiging inloopmoment en informatieavond 17 mei 2016
Wanneer uw kind vier jaar wordt mag het naar school. Om u in de gelegenheid te stellen kennis te maken met o.b.s. It Tredde Sté organiseren wij een inloopmoment tussen 9.00-10.00. U kunt dan een kijkje nemen in alle klassen en op deze manier de sfeer proeven. Uiteraard is uw kind hierbij meer dan welkom.
’s Avonds houden we een informatieavond. Tijdens de informatieavond geven de kleuterjuf en de directeur uitleg over onze manier van werken en willen we graag met elkaar in gesprek over wat u kunt verwachten wanneer uw kind bij ons op school komt. Dit betreft wat een formeler gedeelte en is bestemd voor ouders.
Deze uitnodiging geldt voor ouders wiens kind/kinderen voor de zomervakantie of in de loop van volgend schooljaar vier jaar wordt/worden.
Om een goede indruk te krijgen van het onderwijs zoals dat op onze basisschool wordt gegeven, nodigen wij u bij deze van harte uit op:
Dinsdag 17  mei in de openbare basisschool  It Tredde Sté.
Inloopmoment om in alle klassen te kijken tussen 9.00-10.00 uur.
Informatieavond: Nieuwe ouders zijn ‘s avonds van harte welkom van 19.30 uur tot 20.30 uur.
Mocht u deze dag verhinderd zijn dan kunt u altijd contact opnemen om een afspraak te maken. Zie onderstaand telefoonnummer.
Het zou prettig zijn om aan te geven via de mail of u aanwezig bent tijdens deze dag en/of avond. Dat kan telefonisch of via de mail. Bij voorbaat onze dank.

Met vriendelijk groet,

Namens leerlingen en het team van It Tredde Sté, John Verweij.

tel: 0566-601646

directie.ittreddeste@proloog.nl

http://www.ittreddeste.nl

leerlingen

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen