Nieuws no image

Gepubliceerd op 13 september 2004 | door Redactie

0

Instuif bij Irnsum’s Verre Toekomst

De training is bedoeld voor jeugd van de basisscholen van Jirnsum en Raerd vanaf groep 3 en ouder. Bij voldoende belangstelling, en daar wordt door de commissie niet aan getwijfeld, zal Iverto starten met 1 of 2 nieuwe trainingsgroepen.

Verder hoopt Iverto met deze activiteit haar jongens trainingsgroep uit te brieden. Iverto hanteert sinds twee jaar voor haar jongste leden het circulatievolleybal programma. Hierbij leren de pupillen stapsgewijs in 6 fasen de best wel lastige volleybaltechnieken.

De trainingen worden verzorgd door betrokken clubtrainers. Voor de coaching en begeleiding naar toernooien, die met enige regelmaat op zaterdag worden gehouden, wordt een beroep gedaan op de ouders.

Naast de toernooien in rayon Sneek organiseert de vereniging zelf voor de jeugd ook enkele keren per seizoen onderlinge wedstrijden, vooral bedoeld voor de startersgroepen.

In september staat het ook alle andere leeftijdsgroepen, zowel bij de jeugd als bij de senioren, vrij om de sfeer bij Iverto te proeven. Op de website van de vereniging vind je de trainingstijden. Het kost niets en wie weet vind je er een team waar je in een ontspannen sfeer de remmen even lekker los kunt gooien!

Meer info? Kijk op www.iverto.netDe jeugd van Iverto in actie tijdens het jaarlijkse slottoernooi waarbij ook tegen de ouders wordt gespeeld!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen