VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 13 maart 2002 | door Redactie

0

Introductie Sjouke Pieter Visser

Jirnsum – Ik heb de eer een stukje te schrijven bij de opening van deze page. Niet de voorzitter van de club, de penningmeester etc, maar degene die deze page zo goed mogelijk actueel zal houden. Mijn naam is Sjouke Pieter Visser, geboren op 24 september 1981 in Jirnsum. Van jongs af werd mij het spelletje voetbal geleerd. Mijn vader zat toen nog in het bestuur als penningmeester. Heden is deze functie door iemand anders overgenomen. Inmiddels twintig jaar later na mijn geboren voetbal ik alweer 15 jaar bij mijn plaatselijke club. Één jaar heb ik echter ergens anders gevoetbald. Dit was de betaalde voetbalclub Cambuur Leeuwarden. Aangezien ik het hier niet echt leuk vond was ik na een jaar alweer terug op mijn vertrouwde stekkie. Inmiddels zit ik in de eerste selectie. Daarnaast heb ik samen met vele vrijwilligers dit jaar een diploma gehaald voor jeugdvoetbalspelleider. Een stap vooruit want mijn doel is toch om later ook trainer te worden. Op dit moment train ik samen met Peter Hottinga het plaatselijke D2-elftal. Een team met zeer veel talenten. Wie weet kunnen wij ze veel leren waar wij later weer van kunnen genieten.

Ook werd mij gevraagd of ik ook ideeën had over de page. Ik hoop dat alle leden wekelijks een kijkje nemen op deze page. Mijn bedoeling is echt om niet alleen alle standen up-to date te houden, maar ook hiernaast wedstrijdverslagen te maken etc. Ik hoop dat alle leden hier aan mee werken. Sites als www.voetbalnoord.nl en www.knvb.nl hoeven dus niet meer bekeken te worden, want er is nu een site die net zo actueel wordt bijgehouden.

U kunt mij bereiken via sjoppie@chello.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen