VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 18 april 2005 | door Redactie

0

Irnsum 2 speelt gelijk, maar de concurrentie profiteert niet

In de thuiswedstrijd in Irnsum waren de Trynwaldsters over het geheel gezien zelfs de betere ploeg, maar gaven de oranjehemden een 3-2 voorsprong in blessuretijd knullig weg.

De Irnsummers starten goed en reeds na twintig minuten stond het 0-2. Trynwalden speelde makkelijker en completer en nam het initiatief langzaam maar zeker over. Men creeerde kans op kans maar wist niet te scoren. Voor rust viel toch de 1-2 en Irnsum ging nog meer achteruit voetballen.
Trynwalden rook na de thee meer en probeerde met doorschuivende mensen de gelijkmaker te produceren. 10 minuten voor tijd was het dan ook zover. Trynwalden rondde een aanval doeltreffend af en dat betekende de 2-2. De defensie hield gelukkig stand en in de laatste minuut had Irnsum zelfs kunnen winnen toen we met drie man op de keeper afkwamen.
Uit deze grote kans werd de winnende treffer jammerlijk niet gescoord. Dat zou ook tegen de verhoudingen in zijn geweest, want eigenlijk mochtten we blij zijn met het gelijke spel.

De directe concurrenten, Harlingen en Renado hadden ook geen eenvoudig programma. Harlingen moest naar Ameland en speelde 2-2 gelijk tegen Geel Wit en Renado verloor met maar liefst 5-2 bij Stiens. De stand:

1. Irnsum 2…………. 18–40
2. Harlingen 2………. 16-32
3. Renado 2………… 17-32

Op 24 april 11.00 uur staat de absolute topper en waarschijnlijk doorslaggevende wedstrijd van deze competitie op het programma. Irnsum ontvangt dan thuis Harlingen en bij winst is het kampioenschap zeker. Bij een gelijkspel kan uit tegen RES het kampioenschap veiliggesteld worden en bij een nederlaag hebben we een probleem.

Komt allen en steun het tweede !!!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen