VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 7 april 2003 | door Redactie

0

Irnsum F3 vindt keeper

Niemand minder dan Simon Hoekstra heeft in het belang van het team besloten de handschoenen aan te trekken. Aangezien we nog niet beschikken over handschoenen zullen deze daarom op zeer korte termijn aan worden geschaft. Uiteraard is de rest van de keepersoutfit, waaronder het felbegeerde IKWSS keepersshirt, wel beschikbaar.

De technische staf en sponsoren gaan er vanuit dat Simon aanstaande zaterdag zijn handtekening onder het contract zal zetten. Aan de kwaliteiten van Simon wordt niet getwijfeld. Hij heeft, net als de andere selectiespelers, al enkele malen een helft gekeeped, en de coach en sponsoren zijn daarom op de hoogte van zijn kunnen. Simon: veel succes!!

Afgelopen zaterdag werd er overigens met 1-2 gewonnen van Heerenveense Boys. Wederom was het Sietse-Jan Fennema die tweemaak doel trof.
Via het menu item “Selecties” en door daarna te kiezen voor “Stand” onder F3, kunt u zien dat Irnsum F3 de Heerenveense Boys inmiddels van de tweede plek heeft verdrongen. Tevens willen we u nog even melden dat er weer een nieuw talent aan de selectie is toegevoegd, namelijk Folkert uit Raerd. Tot volgende week bij de uitwedstrijd tegen Read-Swart !!

De wedstrijd tegen Heerenveense Boys werd mogelijk gemaakt door de toppers:
Sido Brinksma
Sietse-Jan Fennema
Simon Hoekstra
Michiel Hoekstra
Albert Hofstra
Marco van der Ley
Jelle Meintema
Folkert
Het supporterslegioen uit Friens, Reduzum, Raerd en Jirnsum
Rienk de Vries (coach/sponsor)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen