VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 6 oktober 2008 | door Redactie

0

Irnsum krijgt natte douche van Warga.

 begonnen. De wedstrijd duurde maar een half uur, toen floot scheidsrechter Haanstra uit Assen af. Het veld was door de hevige regenval geheel doorweekt, zodat  doorvoetballen niet langer verantwoord was. Het stond echter al wel 0-2 voor Warga
en dus was het niet alleen de regen, die voor het elftal van Irnsum als een koude douche aanvoelde.
Al in de eerste minuut van de wedstrijd was Warga gevaarlijk: een indraaiende vrije trap van Koen Wielinga zaaide verwarring in het strafschopgebied van Irnsum. Gelukkig bleef dat nog zonder gevolgen. Na amper 10 minuten was het wel raak: een snelle pass sneed dwars door de verdediging van Irnsum heen en Roelof Meyer kon ongehinderd aanleggen en de bal ging snoeihard via keeper Johan de Jong in de rechter bovenhoek: 0-1.
Het duurde tot de 15e minuut dat Irnsum zich enigszins herstelde. Cor Dijkstra liet vanaf  vijfentwintig  meter een gevaarlijk schot los, dat net over de kruising zeilde.
Irnsum kwam beter in zijn spel, maar in de 17e minuut moest de verdediging van Irnsum weer het hoofd buigen. Een corner van Warga belandde in het strafschopgebied en kon door de verdediging onvoldoende weggewerkt worden. Jonathan Gregoria pikte de bal op, en schoot vrij vanaf de rand van het strafschopgebied langs keeper Johan de Jong:0-2.
In de 25e minuut slalomde Koen Wielinga langs drie Irnsumer verdedigers en omspeelde de keeper maar vond alleen Peter Hottinga op zijn pad, die Irnsum voor de 0-3 behoedde.
Kort daarop vond scheidsrechter Haanstra het genoeg en floot na 30 minuten af.
De resterende wedstrijdminuten zullen later in november uitgespeeld moeten worden met als beginstand:0-2 voor Warga.
Terwijl de regen op het sportpark “de Bining” het voetpad zelfs enkele centimeters onder water zette, kon Irnsum zich in de kleedkamer vast opmaken op de derby: GAVC-Irnsum volgende week.   

  
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen