VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 29 september 2010 | door Redactie

0

Irnsum verliest ook van Leeuwarden

Leeuwarden begon gretig aan de wedstrijd en Irnsum had alle moeite de aanvallen te pareren. Dit resulteerde al in de 5 minuten in een 1-0 en niet veel later ballen op paal en lat. Nadat de Leeuwarder storm wat ging liggen, kwam Irnsum beter in de wedstrijd. Dit resulteerde na een half uur in de gelijkmaker. Atze Achttien ronde een goede voorzet van Wim de Wit beheerst af. Vijf minuten voor de rust wordt diezelfe Atze Achttien onrechtmatig gestuit in het zestienmeter gebied. Doeke van der Weide weet wel raad met dit buitenkansje en scoort beheerst de 1-2.

Met de bedoeling om de voorsprong tot de rust vast te houden kwam Irnsum van een koude kermis thuis. Binnen 2 minuten wist Leeuwarden de score van een achterstand om te buigen tot een voorsprong.

In de tweede helft probeerde Irnsum vol goede moed het Leeuwarder doel te zoeken. Dit leidde wel tot een hartstochtelijk strijd maar van goed voetbal was minder sprake. Het laatste kwartier kreeg Johannes van der Veen last van zijn knie maar omdat Koos van Dijk reeds al zijn wissels had ingebracht moest Irnsum de laatste 15 minuten met tien man verder. De krachten vloeide weg en de mannen van Wim de Ron wisten de Oranjehemden ver van hun goal vandaan te houden. Met iets meer raffinadement had de thuisploeg de score in het einde van de wedstrijd nog kunnen uitbouwen.

1

2

3

 De foto’s waren net zo slecht als de tweede helft.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen