VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 24 augustus 2005 | door Redactie

0

Irnsum wint 1e bekerwedstrijd tegen Tijnje

De bekerwedstrijd tussen Tijnje en Irnsum is geëindigd in een 1-3 overwinning voor v.v. Irnsum. Het was echter Tijnje dat al in de 1e minuut op voorsprong wist te komen. Een lange bal van achteruit kwam via de rug van een Irnsum speler plots voor de voeten van de Tijnje spits, die keeper Schippers met een lob verschalkte. De strijd ging in de 1e helft gelijk op. Tijnje zakte in en Irnsum werkte rustig aan de opbouw. Beide teams wisten weinig kansen te creëren al kreeg Irnsum een licht overwicht. Dit resulteerde vlak voor de rust in de gelijkmaker. Rogier Nugteren wist de bal, uit een corner, met zijn hoofd achter de keeper te werken.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Irnsum bouwt op, Tijnje wacht af. Met dit verschil dat Tijnje steeds minder gevaarlijk wordt. Irnsum daarentegen komt steeds dichter bij de goal en uiteindelijk weet Pieter Siesling, wederom uit een corner, de voorsprong voor Irnsum op het scorebord te zetten. Theo Terra gooit de wedstrijd helemaal in het slot door de bal van 25 metere strak in het kruis te plaatsen.

Opmerkelijk feit in deze wedstrijd is de dubbele wissel in de 70e minuut. Jacco Elzinga maakt zijn debuut in een officiële wedstrijd voor Irnsum 1 en de 31-jarige Patrick Nugteren na 14 jaar zijn rentree.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen