VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 1 oktober 2002 | door Redactie

0

Irnsum wint derde wedstrijd op rij!

Gezien alle kansen die Irnsum de gehele wedstrijd kreeg had het wel veel groter uit moeten vallen. Vooral de voorhoede van Irnsum had niet zijn beste dag.

De eerste helft begon Irnsum fel aan de wedstrijd. Al gauw resulteerde dit in enkele kansen. Zo schoot Sjouke Visser net over de keeper naast de goal. Na 7 minuten was het echter wel raak. Linkermiddenvelder Martin de Jong werd op links diep gestuurd. Hij zag echter Dirk kooistra goed door het midden opkomen en gunde hem de bal. Kooistra schoot beheerst de 1-0 binnen. Lang duurde deze voorsprong echter niet. Het was DTD die over de linkerkant op konden komen. Een voorzet ging voorbij keeper Sierd Jan de leeuw van Irnsum en werd beheerst bij de tweede paal ingeschoten door een meegekomen speler van DTD. Hier liet irnsum het echter niet bij zitten. Na een klutssituatie in het strafschopgebied was het Sjouke Visser die onderuit werd gehaald in hetzelfde gebied. Gevolg een terrechte penalty, waar echter een aantal spelers van DTD het niet mee eens waren. De scheidsrechter gaf de directe veroorzaker een gele kaart, waarna hij voortdurend uitgescholden werd door de betreffende. Hij zag dan ook de reden om een tweede kaart te geven en dus de speler met rood van het veld te sturen. De penalty werd ingeschoten door Bernard Dijkstra. De 3-1 werd gescoord door Dirk Kooistra, op aangeven van Sjouke Visser die goed door was gegaan op een steekballetje van Cor Dijkstra, en was tevens de ruststand.

Na rust bleef Irnsum voetballen zoals het de eerste helft speelde. De kansen werden echter net als in de eerste helft niet benut. Toch werd er nog drie keer gescoord. De 4-1 werd gemaakt door Bernard Dijkstra die eerst een man dor de stokken speelde en vervolgens de keeper het nakijken liet. De 5-1 werd gescoord door Sjouke Visser die op aangeven van Rogier Nugteren de bal keurig over de keeper van DTD schoot. Laatsgenoemde maakte de 6-1 op aangeven van Cor Dijkstra. 6-1, een leuke uitslag, al had Irnsum zichzelf er goed aan gedaan om meer goals te maken en zo het vertrouwen te pakken wat men zeker volgende week nodig zal hebben tegen Oldeboorn.

Deze wedstrijd zal in Irnsum worden gespeeld om 14.00, en zo als het nu staat zal de webmaster ook opdracht geven om foto’s te maken van deze wedstrijd. Webmaster VVI Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen