Nieuws no image

Gepubliceerd op 27 juni 2002 | door Redactie

0

It Kattekuorke sluit schoolseizoen af met jubileumviering

Op 25 mei is de schoolfotograaf langs geweest. Alle peuters zijn zowel individueel als in groepsverband op de foto geweest. En op 11 juni zijn de peuters, elk onder begeleiding van een van hun ouders, op schoolreisje geweest naar de kinderboerderij in Drachten. Een groot succes! (zie foto)

Vandaag is de laatste schooldag. Op deze dag viert de peuterspeelzaal het 25 jarig jubileum, welke op 12 juli a.s. officieel een feit is. Kabouter Plop is een speciale gast deze dag. Alle kinderen wonen de voorstelling van kabouter Plop bij. Vervolgens gaan ze poffertjes eten en dáárna waarachtig 6 weken geen peuterklas. Dat zal flink wennen zijn.

In verband met het jubileum is er voor de ouders en kinderen een speciale peuter-zomerkrant; een aangepast ‘Kattekuorke’.

En dan is er bestuursnieuws. Er zijn al geruime tijd gesprekken gaande over een bestuurlijke fusie van de peuterspeelzalen in de gemeente Boarnsterhim met de SKOPB (St. Kinderopvang en Peuterspeelzalen Boarnsterhim). Dit geeft waarschijnlijk voordelen op management, financieel en personeel vlak. Halverwege volgend jaar zal deze fusie een feit kunnen zijn. Daarmee zal het huidige bestuur van It Kattekuorke getransformeerd worden tot een Ouderraad.

Tot slot de mededeling dat It Kattekuorke ook in het komende schooljaar weer kan rekenen op de vaste vrijwilligsters. Dit zijn beppe (Meintsje) Krips, Greta Odinga en Andrea Joostema.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen