Verenigingen no image

Gepubliceerd op 18 april 2010 | door Redactie

0

Iverto Dames 2 kampioen

Op vrijdagavond 16 april jl. werd de beslissende wedstrijd gespeeld in sporthal Schuttersveld te Sneek.

Iverto Dames 2 is een damesteam dat nu 2 jaar actief is en dit jaar getraind werd door Wytze v/d Berg en gecoached door Geert Stoker. De 12 dames hebben een variërend volleybalverleden van 20 tot 1 jaar ervaring. Deze combinatie heeft het afgelopen seizoen veel progressie gemaakt en ondanks veel blessureleed is toch het kampioenschap behaald.
Dit was nog zeer spannend omdat de directe concurrent VLO Dames 2 een gelijk aantal wedstrijden had gewonnen. Het resultaat was dan ook een berekening volgens de NeVoBo richtlijnen op basis het quotiënt van voor- en tegenpunten.

Tegenstander van deze avond was VLO Dames 4 welke onderaan in de competitie van de 4de klas NeVoBo regio IJssel-Wadden  staat. Met de setstanden 25-7, 25-9 en 25-6 heeft Iverto Dames 2 de wedstrijd gewonnen en daarmee een hoger quotiënt gescored dan VLO Dames 2. Hiermee was het kampioenschap in de 4de klasse een feit en speelt Iverto Dames 2 volgend jaar in de 3de klasse NeVoBo regio IJssel-Wadden.

  

 iverto2

 Staand van links naar rechts: Hinke van Steen, Mariken Oving, Anita Kant, Marit de Vries, Carmen Riemersma, Linda Karsten, trainer Wytze v/d Berg
Gehurkt van links naar rechts: coach Geert Stoker, Lucy IJsselmuiden, Marijke Buursma, Judith Schaap, Dorien van Steen
Ontbrekend op de foto: Jantina Grijpma-Flapper, Ingrid Schaap
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen