Nieuws no image

Gepubliceerd op 30 december 2010 | door Redactie

0

Jaaroverzicht 2010 bij lokale omroep De Boarnsterstim op 8-1

In de drie uur durende uitzending zullen zeer veel activiteiten, nieuwsfeiten, positieve, plezierige, negatieve, vervelende zaken; alsook onvermijdelijke politieke keuzes uit onze gemeente de revue passeren.
Zoals: de lange winter, het besluit hoe onze gemeente heringedeeld gaat worden, de gemeenteraadsverkiezingen, opening watersportseizoen, Akkrumers naar Tanzania, opening Grouster sportpark Meinga, bezuinigingen van de gemeente, Guerilla Gardeners, ALS-actie, Burdbewoners naar de rechtbank, enz. Ook verzorgt onze vaste weerman Piet Paulusma het jaarweeroverzicht en onze natuur- en vogelkenner Jan de Jong uit Joure een natuurjaaroverzicht. Bovendien zult u getuige kunnen zijn van alle “Lokaal Besjoen-uitspraken-van-de-week”.

Dit extra lange programma wordt aanstaande zaterdag 8 januari van ’s ochtends 11 uur tot ’s middags 2 uur uitgezonden. Ook zal van elke maand een hitsingle te beluisteren zijn die voor u zijn uitgezocht door onze muziekkenner bij uitstek: Arnold Postma. De presentatie en techniek zijn in handen van Eelke Bosma en Ronald Niemarkt . Na deze uitzending zal er een extra lange, vier uur durende, uitzending volgen van het programma PopFokus XXL, met hierin de beste CD’s uit 2010. Dit programma duurt van 14.00 – 18.00 uur. En dit zal tussen 18.00 en 19.00 uur gevolgd worden door (ijs- en wederdienende) het uitgestelde muziekprogramma “Tusken kofje en wat oars”.

De Boarnsterstim is te beluisteren op de 105.6 MhzFM in de ether, de 96. MhzFM op de kabel en via de live-stream op www.boarnsterstim.nl

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen