KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 18 april 2002 | door Redactie

0

Jaarvergadering (2)

Belangrijkste punt van deze avond was de bestuurswisseling die plaats heeft gevonden. Na 12 seizoenen (13 jaren) heeft onze voorzitter Jaap de Jonge er voor gekozen om de voorzittershamer over te dragen aan bestuurslid Peter Posthumus. Met het vertrek van Jaap verdwijnt niet alleen een prettig persoon in de omgang maar ook een schat aan ervaringen uit het bestuur. Op het kaatsveld gekenmerkt door klompen en baseball pet zal Jaap dan ook niet meer in de rol van voorzitter te vinden zijn maar gelukkig wel als vrijwilliger. Onze dank voor zijn jaren in het bestuur werd deze avond uitgedrukt in een traditioneel bloemetje en een telegraafje op licht marmeren voet, welke met waardering in ontvangst zijn genomen.

Door de nieuwe functie van Peter als voorzitter en de reeds bestaande functie van Jeltsje Spel als secretaris, rees er een ‘probleem’. Want in overleg met de overige bestuursleden werd het niet prettig gevonden om 2/3 van het dagelijks bestuur onder 1 dak te huisvesten. Hierdoor heeft Jeltsje afstand gedaan van haar functie als secretaris en is Hinke van Steen als opvolger benoemd. Jeltsje blijft daarentegen wel in het bestuur en gaat zich nu, samen met Marit de Vries, bezig houden met de jeugd, pr en de internetsite.
Paul Ysselmuiden is de coördinator van de jeugd voor het seizoen 2002 en zal bijgestaan worden door Jeltsje en Marit. De seniorenbegeleiding zal door Marisca Dalhuizen, Hinke van Steen en René v/d Meer (penningmeester) gedaan worden.
Dorien van Steen is multifunctioneel maar door haar nieuwe baan vallen de beide competities moeilijk te combineren. Maar op de ledenpartijen en overige wedstrijden zal ze zeker aanwezig zijn. Peter heeft “de leiding” over de hiervoor genoemde personen en daarmee zijn handen wel vol.

Rond 21.45 uur werd de vergadering gesloten en had Jaap voor de aanwezigen nog de volgende mededeling. KVI beschikt over een jong en enthousiast bestuur dat het niet alleen kan redden. Zonder de vrijwilligers kan geen enkel bestuur het redden dus ook KVI niet. Daarom hopen we samen met de kaatsliefhebbers er een leuk, sportief en vooral gezellig seizoen van te maken.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen