Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 maart 2002 | door Redactie

0

Jaarvergadering Ondernemersvereniging slecht bezocht

In het kader van dat laatste is het bestuur bijvoorbeeld bezig met het opzetten van een uniform bewegwijzeringsplan voor industrieterrein It String. Het huidige beleid, waar iedere ondernemers enigzins vrij is in het brengen van enige vorm van reclame-uiting, wordt nu nog door de gemeente gedoogd. Ook zou de ondernemersvereniging graag zien dat de gemeente de ANWB opdracht geeft om op de borden langs de invalswegen naar Jirnsum industrieterrein It String aan te geven.

Het agendapunt ‘Bestuursverkiezing’ gaf aan dat er maar liefst 3 leden gingen aftreden. Het zgn. rooster van aftreden is dus nog niet helemaal goed ingeregeld. Desondanks stelden twee bestuursleden, t.w. Marijke Smit en Gabe Kiestra zich herkiesbaar. Dit laaste gold niet voor Frans van Steen. Voor hem kwam de uitbater van café De Fantast – Jan Bleeker – in de plaats.

Na het sluiten van de vergadering waren de aanwezigen, waaronder ook bestuursleden van Plaatselijk Belang, Festiviteitencommissie ‘De Jirnsumer Kat’ en Molehiem, getuige van een video van het 75-jarig jubileum van Plaatselijk Belang in 1995.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen