KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 19 mei 2003 | door Redactie

0

“Jachtbouw F. van Steen” / Burenga Senioren Ledenpartij

Rond 13.00 uur was het gezelschap compleet en kon er gestart worden met de senioren ledenpartij. Met helaas een erg lage opkomst was het toch leuk kaatsen bij zowel de heren als de dames. Bij de dames waren er 4 partuur (tweetallen deze keer want dat hoort bij de Burengapartij) actief en bij de heren 5. O.a. Familiedagen en bruiloften van opa’s en oma’s zorgden ervoor dat de lijst van deelnemers niet langer was.

Het weer zat ons erg mee en zo nu en dan was het gewoon warm op het veld. Een stevige wind zorgde voor de nodige afkoeling en bemoeilijkte het de opslagers om het perk makkelijk te kunnen bestoken. In beide klassen werd leuk gekaatst. De dames kaatsten driemaal en de heren zelfs 4x waardoor het rond zessen was toen de laatste slag werd geslagen.

Onder het genot van een drankje werden de prijzen om 18.30 uur uitgereikt. Nadat sponsor Frans van Steen was bedankt konden de textielprijzen van eigenaar verwisselen.

Prijzen Dames
Bij de dames was het partuur van nieuwkomer Margriet Adema en Renny Jonker oppermachtig. Zij gingen met 3 “voor eersten” meer dan ook met de eerste prijs naar huis.

1. Margriet Adema
Renny Jonker

2. Christien de Vries-Mous
Femmy Hoogeveen

Prijzen Heren
Ook hier was het verschil tussen nummer 1 en 2 niet groot. Ook 3 eerste maakten het verschil tussen o.a. een badlaken en een handdoek.

1. Peter Posthumus
Hugo Hoekstra

2. Douwe Elzinga
Willem Smits

3. Ernst v/d Ley
Bert Slof

De eerst volgende kaatspartij voor de senioren is de “Café de Fantast” Doarpspartij op 1 juni a.s.. Opgave per partuur of individueel kan bij Hinke van Steen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen