KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 17 mei 2008 | door Redactie

0

Jeugd ledenpartij ‘K. de Jong Transport’ 16 mei 2008

Er wordt gekaatst op vrijdagmiddag 16 mei en bijna alle jeugdleden zijn aanwezig tijdens deze partij welke gesponsord wordt door Klaas de Jong Transportbedrijf.

Tijdens deze ledenpartij wordt er in 4 klassen gekaatst; Welpen 1ste jaars, Welpen, Pupillen en Schooljongens/meisjes. Iedereen kaatst 3x in een andere formatie en daarmee wordt er in een individuele competitie gespeeld.

Voor de Welpen 1ste jaars is het de eerste keer dat ze meedoen aan een ledenpartij en deze jongens en meisjes hebben ook nog maar een paar keer in de competitie en/of de training mee gedaan.

In een tijdsbestek van 3 uren worden de partijen gekaatst en alles verloopt heel vlot mede door de hulp van de vele ouders want als bestuur zijnde is het niet te doen om over 11 perken ‘te waken’.
Rond 19.30 uur wordt de prijsuitreiking voor de Welpen 1ste jaars en Welpen al gehouden want zij zijn als eerste klaar en om het voor hen niet al te langdradig te maken, wordt de prijsuitreiking apart gedaan.

Maar het duurt even voordat het bestuur kan vertellen wie welke prijs heeft gewonnen want bij de Welpen zijn er maar liefst 4 kaatsers die het zelfde aantal voor- en tegeneersten heeft. Dan moet er gekeken worden wat de totale eindstand per partij is geweest en dan gebeurt er iets unieks. Er zijn 2 dames die alle punten exact gelijk hebben en beide de 1ste prijs winnen. Helaas zijn we daar niet op berekend en hebben we en een krans en een beker te weinig maar deze worden natuurlijk nageleverd! Ook in de overige klassen is het heel spannend en maar hier beperkt het verschil zich tot de tegeneersten en is het berekenen van de einduitslag net iets gemakkelijker.

Nadat de sponsor en de vrijwilligers worden bedankt, is het tijd om de bekers en de kransen uit te reiken aan de volgende kaatsers:

Welpen 1ste jaars:
1) Marc de Jong
2) Eline de Jong
3) Kim Dijkstra
4) Luna Terra 


Welpen 1ste jaars: Luna, Marc, Kim en Eline

Welpen:
1) Elisa Rotteveel
1) Anke Damsma
3) Ylse Keulen
4) Pytrix de Jong
5) Joshua Terra
6) Jurjen Poort 


Welpen: Joshua, Ylse, Jurjen, Anke, Elisa en Pytrix

Pupillen:
1) Kimberly Keulen
2) Atjella Keulen
3) Milan Keulen
4) Tessa Haringsma
5) Anke Langhout 


Pupillen: Anke, Atjella, Kimberly, Tessa en Milan

Schooljongens/meisjes:
1) Martine Keulen
2) Jildou Wijtsma
3) Berend Riemersma


Schooljongens/meisjes: Berend, Martine en Jildou
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen