Nieuws no image

Gepubliceerd op 18 maart 2013 | door Redactie

0

Jeugdcentrum open

Op de eerste vergadering van het jeugdcentrum op 11 maart waren 12 jongeren aanwezig. Samen willen ze de handen uit de mouwen steken in het jeugdcentrum. Bardiensten draaien, inkopen doen, muziek draaien, de boel netjes houden en thema avonden organiseren, het hoort er allemaal bij.

Dus het jeugdcentrum gaat weer open. Tedde Langhout en Berend Riemersma zijn ervaren bestuursleden.  Zij zullen de nieuwe vrijwilligers ondersteunen en opleiden om de werkzaamheden in het jeugd zo goed mogelijk te kunnen doen. Om de ploeg compleet te maken zijn nog 3 vrijwilligers nodig.

De eerste open JCI avond is op vrijdag 22 maart en de tweede op 23 maart. De deur gaat open om 21:00 uur en om 1:00 gaat het JCI dicht. In de weken erna is het jeugd open op vrijdag en zaterdag. In april worden omwonenden uitgenodigd om ook van hen te horen hoe het gaat.

De frisfeesten voor de jongere jeugd gaan binnenkort ook weer van start. Die zullen 1 keer per maand op een vaste zaterdagavond georganiseerd worden. Zit je in groep 6,7 of 8 van de basisschool, of in de eerste van de middelbare school en wil je de frisfeesten meehelpen organiseren geef je dan op bij Tedde of Berend.

Het stichtingsbestuur van het JCI wordt ook vernieuwd. Er is een vergadering geweest waar het oude bestuur heeft aangegeven hun taken over te willen dragen. Meerdere ouders gaven aan bereid te zijn iets voor het JCI te willen doen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Jongeren die zich nog aan willen melden om vrijwilliger te worden kunnen dit doen bij:

Berend (06 57759430) of Tedde (06 83234078)

Ouders die het JCI willen ondersteunen of in het stichtingsbestuur willen plaatsnemen kunnen zich aanmelden bij:

Melle de Jong (0566-601717).

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen