VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 8 augustus 2002 | door Redactie

0

Jirnsum 1 stelt ”schijtpot” in

Deze “putlucht” wordt niet veroorzaakt door verstopte putjes, maar doordat sommige spelers nare geuren op de zondagmiddag naar buiten lieten komen. Al vorig seizoen gebeurde dit te vaak, dat men op het idee kwam om een soort boetesysteem op te zetten.

Onder leiding van Alex Dijkstra zal elke speler die nu nog een nare geur loslaat een bepaald geldbedrag moeten afstaan, waar aan het eind van het eind van het seizoen wat leuks mee wordt gedaan. Tijdens het omkleden, afdrogen en douchen geldt een boete van €1 voor een nare wind. Tijdens besprekingen wordt dit bedrag verdubbeld al zal de begeleiding waarschijnlijk ook al maatregelen nemen, aldus trainer Koos van Dijk. Mocht iemand niet eerlijk toegeven dat hij een nare geur heeft losgelaten dan zal de gehele groep de dader moeten aanwijzen.

De spelers van het 1e zullen voortaan dus even naar buiten moeten lopen om hun nare geuren los te laten en of de “boel ophouden”. Er blijkt inmiddels al €1 in de pot te zitten. De schrijver van dit stukje had het idee nog niet helemaal begrepen!

Webmaster VVI Sjoppie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen