Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 30 september 2003 | door Redactie

0

Jirnsum heeft nieuwe speeltuincommissie

De nieuwe speeltuincommissie is onlangs geïnstalleerd. Ze zullen, net als Jirnsum Online, De Stim fan Jim en Doarpsargyf Jirnsum, onder de paraplu van Plaatselijk Belang opereren.

De commissie bestaat uit de dames Bouwina Jansen, Anouschka Veenstra, Jeanette Keulen, Akkeneel Brouwer en de heer Bauke de Vries. Ze hebben al regelmatig contact met de gemeente en hebben ook al externe organisaties benadert om hen te helpen in het ontwikkelen van een stuk visie.

In ieder geval is het wel duidelijk geworden dat er plannen zijn om speeltuin ‘De Bernefreon’ grondig op te knappen. Ditzelfde geldt voor ‘De Wieren’. Omdat het huidige budget niet toereikend is om de plannen te realiseren, zullen er een aantal fondsen worden aangeschreven.

De nieuwe commissie hoopt dat ‘De Bernefreon’ en ‘De Wieren’ eind 2004 geheel zijn opgeknapt. Het ‘Hoefiizer’ zal daarentegen verdwijnen. Dit heeft alles te maken met het beperkte financiële budget, maar ook met de toegenomen verantwoordelijkheid die de commissie nu heeft.


De nieuwe speeltuincommissie. V.l.n.r. Bouwina Jansen, Jeanette Keulen, Anouschka Veenstra en Bauke de Vries.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen