Jirnsum Online no image

Gepubliceerd op 27 februari 2004 | door Redactie

0

Jirnsum Online wint Verhoeve Promotieprijs 2003

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Plaatselijk is de commissie Jirnsum Online namelijk winnaar geworden van de Verhoeve Promotieprijs over het jaar 2003. De redactieleden Sije Bennie Dijkstra en Tarek Laarif namen de prijs in ontvangst. Deze werd uitgereikt door de regiodirecteur van de Verhoeve Groep, de heer André Andringa.

Naast Jirnsum Online waren ook de Stichting Beheer Dorpshuis en de heer Yge Damsma genomineerd. De Stichting Beheer Dorpshuis was voorgedragen vanwege het feit dat er vanuit een moeilijke situatie nu een doorstart wordt gemaakt. Deze doorstart gaat gepaard met verbouw en uitbreiding van het dorpshuis.

De heer Damsma werd genomineerd vanwege het uitbrengen van een boekwerk over Jirnsum, genaamd ‘Ût Jirnsums ferline / Takomstdreamen’. Hierin staat een stuk dorpsgeschiedenis beschreven en somt de schrijver een aantal dromen op die hij graag eens verwezenlijkt ziet. Misschien kan de dorpsvisie hem daarbij helpen.

Na de nominatie voor 2002 nu dus de hoofdprijs voor Jirnsum Online. De geldprijs t.w.v. € 450 zal mogelijk worden aangewend voor het opzetten van een ComputerCafé. Als alles volgens plan verloopt worden in het najaar van 2004 de eerste cursussen gehouden.


André Andringa (Verhoeve Groep), Sije Bennie Dijkstra
en Tarek Laarif (redactie).


Naast Sije Bennie en Tarek behoren verder tot de commissie: Bas, Jancko, Marco en Rienk.
Oud-leden die ook hun steentje aan het succes hebben bijgedragen: Geert en Carla.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen