Nieuws no image

Gepubliceerd op 13 augustus 2007 | door Redactie

0

Jirnsumer Merke, 16-19 augustus 2007

Ook dit jaar hebben we weer een programma samengesteld voor jong en oud. We beginnen donderdagavond 16 augustus met de merkespultjes voor de jeugd van de basisschool en het Jeu de Boules voor de 50+ jongeren. ‘s Avonds zal er in de feesttent bij het sportveld een optreden plaats vinden van “Turbo M” en “Nick & Simon” en dit alles omlijst met muziek van de Waterstad FM Drive-in-show. 

Vrijdagavond 17 augustus is er voor alle inwoners van Jirnsum de Hollandsche Avond met optredens van: “Andre Hazes”, “Frans Bauer” en “Mike”. 

Op zaterdagochtend 18 augustus zal het herendispuut IKWSS uit Jirnsum ons allen weer wakker schudden met de jaarlijkse Merkeparade. Aansluitend het matinee met in de middag ouderwets stoelendansen op sportcomplex “de Bining”. 
Zaterdagavond een optreden van topformatie “No Rules” voor een ieder die een gezellige avond met goede muziek mee wil maken. 

Zondagochtend 19 augustus de grote Merke-kaatspartij voor Jirnsumers en oud Jirnsumers. Zondagmiddag matinee met feestorkest “Butterfly” gevolgd door de Merke-uitzetter: de Groningse formatie “Dakkeraf”, voor andermaal een avond vol gezelligheid. 

Festiviteiten Kommisje “De Jirnsumer Kat” 
Contactgegevens Festiviteiten Kommisje “De Jirnsumer Kat”  – Michel Langhout : 06-48878305
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen