Festiviteiten Kommisje

Gepubliceerd op 1 juli 2015 | door Redactie

0

Jirnsumer Merke 2015

Dit jaar vindt de Merke plaats van 13 t/m 16 augustus.

Hieronder een korte samenvatting van het programma:

Op donderdagavond om 19.00 uur starten we de Merke met de Jirnsum Kat Talent Show. Iedereen die hier aan mee wil doen, jong & oud, kan zich opgeven via jirnsumerkat@live.nl of via facebook. Na afloop van de talent show is er een (kinder) disco met een schuimparty!

Vrijdag starten we traditiegetrouw om 10.00 uur met oplaten van ballonnen vanaf het sportveld. Vervolgens starten we met de spelletjes voor de kinderen. ’s Middags is er kaatsen voor de kinderen (opgave  kan bij K.V. Irnsum). De kermis opent om 14.00 uur in de Wijde Steeg! ’s Avonds  is er Fries Cabaret met Jacob Spoelstra & CO. Vervolgens sluiten we de avond af met muziek van Anneke Douma en Grytz & Grize.

Zaterdagochtend zullen we starten met de ”Merke parade” in het thema van beestenboel. Hier mag men zowel lopend als met een muziekwagen aan meedoen (wanneer je met een kar meedoet dit graag doorgeven bij jirnsumerkat@live.nl i.v.m. de route). Om 10.00 uur starten we met de 50+ spelen vanaf het sportveld. De Merke parade zal eindigen bij de feesttent en vervolgens zullen we starten met het matinee met muziek van Dubeldyk en Sipke de Boer. Dit jaar natuurlijk verkleed matinee (denk aan het thema, beestenboel) en prijzen voor de beste verklede man/vrouw/groep. Na het matinee is het weer tijd voor de volksspelen! Zaterdagavond speelt topband “Vangrail”

Zondag is er Merke Kaatsen voor de senioren (opgave bij K.V. Irnsum) dit start om 11.00 uur op het sportveld. Vanaf 17.00 is er muziek in de feesttent met dit jaar Orkest Butterfly en rock & roll band Straight on Stage als afsluiter.

Kaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond kunt u kopen aan deur (mocht u ons gemist hebben, laat dit dat weten bij een van de FK leden). Daarnaast is het ook mogelijk om op de avond zelf een kaart te kopen.

Wij hebben er enorm veel zin en wij hopen jullie ook!

Groeten,

De Festiviteiten Kommisje ”De Jirnsumer Kat”

foto

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen