Nieuws no image

Gepubliceerd op 17 juni 2002 | door Redactie

0

Jirnsumer ondernemer loopt vooruit op vergunningverlening.

Volgens info van de gemeente valt het perceel binnen de grenzen van het bestemmingsplan ‘Irnsum Industrieterrein’. Er is dus een vrijstelling van het bedrijf nodig, omdat de jachthaven van het bedrijf wordt losgekoppeld en dus zal de functie uitsluitend een jachthaven zijn.

In principe bestaat er geen bezwaar tegen medewerking van de gemeente aan het bedrijf, zeker als je weet dat het perceel al jaren uitsluitend als jachthaven gebruikt wordt. De nieuwe aanvraag draagt tevens bij aan een stuk verbetering en opwaardering. En dat is net wat het ‘Economisch Beleidsplan 2002 – 2006’ voor deze omgeving beoogd.

De aanvrager, de heer Hokwerda uit Jirnsum, is echter vooruitgelopen op het verlenen van de vergunning. Hij wilde naar zijn zeggen geen inkomsten verliezen. Waarschijnlijk heeft Hokwerda destijds een positieve beoordeling goed ingeschat, want de gemeente zal zonder problemen te veroorzaken meewerken aan het verzoek. Wel wordt het nog formeel afgehandeld in de commissievergadering van 25 juni a.s.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen