Nieuws no image

Gepubliceerd op 8 januari 2005 | door Redactie

0

Jirnsumer ondernemers steunen massaal actie voor Azië

Karin Elzinga – Elzinga BV: “Onvoorstelbaar, onbegrijpelijk en hartverscheurend. Onze bijdrage aan de wederopbouw van de getroffen gebieden is € 1.000,- “


De slachtoffers

Frits Smidstra – Frits Koopcentrum: “Als bedrijf hebben we niks gedaan. Ik vind dat de staatshoofden maar eens hun nek moeten uitsteken. Als particulier heb ik trouwens wel een schenking gedaan”.


Golven des doods

Wies Hokwerda – De Boarnstream: “Zowel de personeelsvereniging als het bedrijf hebben een geldbedrag overgemaakt. Ik doe geen mededeling over het bedrag.”


De verwoestingen

Siemen Halbersma – Troefmarkt: “Ik ben gisteren ook gebeld vanuit het provinciehuis. Ik heb namens de Troefmarkt een bedrag toegezegd.”


Verbijstering en verdriet

De heer Relyveld – Siebe Sail: “Nee, ik ben niet gebeld door iemand van het actiecomité. Maar natuurlijk heb ik, weliswaar als particulier, meegedaan aan deze actie.”


De hulp

Jan Bleeker – De Fantast: “Het lijkt me meer dan logisch dat ook ik wat heb gegeven. Ik heb dus een geldbedrag overgemaakt op Giro 555.”


De Nederlanders

Kapster Greetje – Siesoo Haarmode: “Ja, Siesoo heeft ook meegedaan. We zijn ook benaderd vanuit Leeuwarden. Wil je ook weten hoeveel we hebben toegezegd? Nu, we maken € 100 over.”


Nationale actie voor Giro 555

Marten Bergsma – Van Slooten: “Het gehele concern, waarvan ook Van Slooten deel uitmaakt, steunt de werkzaamheden van een schoonvader van een werknemer. Deze man is ieder jaar gedurende een aantal maanden werkzaam in één van de getroffen gebieden. Op dit moment kan hij de steun dus erg goed gebruiken, vandaar deze keus.”


Foto’s: RTL
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen