Nieuws no image

Gepubliceerd op 27 augustus 2006 | door Redactie

0

Jirnsumer school in Gambia

In 2005 hadden de heren van IKWSS al 2400 Euro opgehaald middels een veiling. Dit bleek niet voldoende om een school helemaal af te bouwen. Daarom werden er tijdens de merke verschillende activiteiten georganiseerd om het resterende bedrag bij elkaar te sprokkelen. Hieronder vindt u de opbrengst per activiteit.

Schminken EUR 129,70
Zweef EUR 130,00
Shirts (66 stuks) EUR 660,00
Munten melkbus EUR 263,35
Donaties (deels via melkbus) EUR 718,85
Totaal EUR 1.901,90

De stichting Baobab heeft uiteraard haar medewerking verleend aan onze acties. Zo kregen we een kofferbak vol met artikelen uit Gambia die verkocht konden worden voor het goede doel. Helaas was daar tijdens de merke te weinig tijd en mankracht voor. Om de spullen alsnog te verkopen zal er een aparte activiteit worden georganiseerd. Data en locatie zullen op deze website bekend worden gemaakt.

Zoals u misschien heeft opgemerkt, is er meer opgehaald dan nodig was voor de school. Uiteraard wordt wel het gehele bedrag overgemaakt naar de stichting Baobab. Het overschot zal gebruikt worden voor lesmateriaal en/of de bouw van andere schooltjes in Gambia.

Wij hebben begrepen dat er verschillende mensen zijn die niet bij de merke aanwezig konden zijn, en toch een bijdrage willen leveren. Wij verzoeken deze mensen om een bedrag rechtstreeks over te maken naar de stichting Baobab:
Gironummer 20021
Stichting Baobab
o.v.v. "IKWSS actie Jirnsum"

Als u donateur wilt worden van de stichting kan dat hier.

IKWSS en de kinderen in Brufut Gambia danken alle sponsoren, vrijwilligers en de Jirnsumers die een financiele bijdrage hebben gegeven. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Hendrik en Natasja die maar liefst 500 Euro hebben gedoneerd, geweldig!

De school in aanbouw

 

Zo moet het ongeveer worden
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen