Nieuws

Gepubliceerd op 14 februari 2017 | door Redactie

0

Jirnsumse Meily in finale Miss Teen of Friesland

Dorpsgenote Meily Haringsma staat op 18 maart in de finale van de ‘Miss Teen of Friesland’-verkiezing. Meily vertelt:

“Afgelopen december ben ik gescout door een fotograaf in Leeuwarden. Zij vroeg mij of ik interesse had om mee te doen aan de Miss Beauty of Friesland verkiezing. Gezien mijn leeftijd zou dat voor mij dan de Miss Teen of Friesland verkiezing zijn. Hier moest ik even over nadenken want het overviel me toch wel. De fotograaf heeft mij alvast aangemeld bij de organisatie en ik kon nog even nadenken of dit wel wat voor mij was. Een week of 3 later kreeg ik een e-mailbericht van de organisatie Miss Beauty of Friesland of ik mee wilde doen met de selectieronde op 22 januari. Ik heb besloten om toch mee te doen.”

Op 22 januari moest Meily met nog ongeveer 50 deelneemsters verschijnen voor een zevenkoppige jury. Er vonden 3 rondes plaats: een voorstelronde in een zelfgekozen jurk/broekpak, een bikinironde en een Engelse vragenronde waarbij ze een zwarte broek en wit shirtje aan moest hebben. “Daarna was het wachten op de uitslag. Maar uiteindelijk kwam het verlossende woord: ik ben toen ook geselecteerd om mee te doen aan de finale van Miss Teen of Friesland op 18 maart.”

Tot die tijd heeft Meily het ontzettend druk.  “Ieder weekend staat er wel een activiteit gepland in het kader van deze verkiezing, zoals een fotoshoot in Groningen, bootcamp in Leeuwarden, een middagbezoek bij Omrop Fryslân, catwalktraining, noem maar op. Ik vind het reuze spannend, maar ook een erg leuke ervaring! Ik wil iedereen in Jirnsum vragen om op mij te stemmen!”

Stemmen op Meily kan door een SMS te sturen naar nummer 3010, bijbehorende tekst: “Poll Friesland Meily”.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen