KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 januari 2004 | door Redactie

0

Kaatsen in Joure

Met een delegatie van acht Jirnsumers waren wij sterk vertegenwoordigd. Voor de pupillen was en er een gemengde lijst van acht parturen. Voor de schoolkinderen waren er vier gemengde parturen. De wedstrijden begonnen iets na 16.00 uur. Door de aan elkaar gewaagde teams duurden de wedstrijden lang. Dit had het gevolg dat om 19.00 uur de wedstrijden moesten worden afgebroken. Jammer voor de kinderen die nog niet uitgespeeld waren.

Door het tellen van de voor-eersten werden de prijzen vastgesteld. Zo bleek bij de pupillen de 1e prijs te gaan naar het partuur Marten Braaksma en Jannette Smits. Bij de schoolkinderen ging de 1e prijs naar het partuur Klaas de Jong en Silke Mous. Voor Jirnsum viel ook nog Peter Kant in de prijzen met zijn 2e prijs.

Bij de pupillen waren hiervoor vier meisjes kandidaat met elk vijf punten. Wie uiteindelijk de beker krijgt wordt nog bekend gemaakt. Bij de schoolkinderen ging de wisselbeker naar Focko Smits. Hij was met zes punten de beste over twee wedstrijddagen. Al met al was het een zéér geslaagde middag.

Bron: Focko en Jannette Smits
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen