VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 september 2008 | door Redactie

0

Keepers leed bij C1

 
De C1 van het seizoen 2008/09 telt een selectie van 16 spelers waarvan 3 keepers. Dinsdag na de Jirnsummermerke speelde C1 zijn eerste van zeker 3 bekerwedstrijden. WTTC C2 kwam ons mooie sportcomplex bewonderen. deze wedstrijd werd na een achterstand verdiend met 2-1 gewonnen.. Een week later gingen we met goede moed naar Warga om tegen de plaatselijke C1 te spelen.  Na een  1-0 voorsprong  zakte we weg en kon Warga de achterstand in een 2-1 voorsprong ombuigen, maar C1 was weer bij de les en benutte de kansen, ruststand 2-3. Na rust werd Warga helemaal zoek gespeeld en werden er vele kansen onbenut gelaten. In de laatste minuut wist Warga nog tegen te scoren, eindstand 3-6. Drie dagen later werd er tegen Akkrum C2 na een matige eerste helft en een briljante tweede helft een 11-0 overwinning behaald. C1 gaat een ronde verder in de beker.
 
De eerste competitiewedstrijd werd gespeeld in en tegen Workum die zelfs met twaalf man in het veld het C1 geweld niet kon weren, resultaat 0-6. s Avonds dacht de eerste keeper ik doe nog een klein trainingkampje in de speeltuin, wat niet zo verstandig was, 1 gebroken linkerarm, 5 weken gips.
 
De tweede keeper had zijn draai gevonden als laatste man bij C1, maar ja tegen Joure C5 stond hij onder de lat. Het Joure was geen partij tegen ons, 13-0.
De week erop werd er bij QVC C1 verloren met 1-0. Dat was nog niet zo erg. De tweede keeper, nu eerste keeper stond een wereldspartij te keepen alleen er is één maar hij kreeg een behoorlijke trap tegen zijn arm.
De rechterarm in het gips met een scheurtje in het bot en dat voor 3 weken.
 
Volgende week komt GAVC C2 op bezoek. De geblesseerde keepers hebben samen een gezonde linker en rechterarm, we zouden ze samen in 1 shirt kunnen hijsen. Of gaan we matrassen om de doelpalen binden en zorgen dat de derde keeper niets overkomt.
 
De Leider.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen